Bestelformulier tekenbeten.be voor organisaties

Wegens het grote succes van de campagne ‘Wees niet gek. Doe de tekencheck’ is de voorraad met bestelbare materialen uitgeput. Het is voorlopig niet meer mogelijk om materialen te bestellen. 

We bekijken intern de mogelijkheden om tot een volgende bijdruk over te gaan. Indien er opnieuw besteld kan worden, zal dit via de website (www.tekenbeten.be) en onze facebookpagina (www.facebook.com/tekenbeten) worden aangekondigd. 

We danken iedereen alvast voor de interesse en de aandacht die jullie schenken aan onze campagne. We hopen desondanks dat jullie de boodschap mee blijven ondersteunen. 

Alle digitale materialen kan u wel blijvend downloaden op onze website in de webwinkel. De volgende materialen zal u in de toekomst terug kunnen bestellen:

  • Folder (drieluik)
  • Affiche (A3)
  • Gids “Wat te doen bij een tekenbeet?” (ringmapje voor in EHBO-koffer met fiches, tekenkaart en scheurblok)
  • Extra scheurblok opvolgformulieren voor in de gids
  • Tekenkaart

 

Dit formulier IS NIET zichtbaar voor gewone (niet-ingelogde bezoekers) en kan enkel terug zichtbaar gemaakt worden via CSS

01252550
Folder (drieluik) (verplicht)
Affiche (A3) (verplicht)
Gids “Wat te doen bij een tekenbeet?” (ringmapje voor in EHBO-koffer met fiches, tekenkaart en scheurblok) (verplicht)
Extra scheurblok opvolgformulieren voor in de gids (verplicht)

Wegens het grote succes is de tekenkaart voorlopig niet meer bestelbaar. U kan wel een tekenkaart kopen online of informeer ernaar in uw apotheker.

Contactpersoon
Leveringsadres